Слънце във Водолей

слънце във водолейСЛЪНЦЕ във ВОДОЛЕЙ
19-20 януари- 18-19 февруари
Планета управител Уран, Сатурн.
Девиз: ”Братство, равенство, свобода”.
Ден: събота. Цвят електриково синьо.
Водолей е единадесетият знак от зодиака. Свързан е със служба на човечеството. Това е знакът на новата култура, която идва.
Водолей е неподвижен въздушен знак. Хората, родени под този знак са изобретателни, оригинални и прогресивни. Те са интелектуалци, с бърз ум и гениална мисъл, способни на сериозен умствен труд и умеещи да приложат силата на ума в практична посока. Акуратни, изпълнителни и способни да вземат бързи решения. Имат ориентация към бъдещето, изразяваща се в интерес към напредничави технологии и изследване на непознатото. Притежават развито чувство за социална справедливост и гражданско съзнание. Склонни са да се борят и работят за обществени каузи. Водещата мотивация на Водолеите е да се чувстват полезни за другите и полезни в обща колективна работа. Те обичат да действат в колектив и уважават всяка една личност. Могат да видят уникалното във всеки човек. Водолеите отдават всекиму правото да бъде какъвто е. Те са свободолюбиви, независими, отричат социалната йерархия и не признават авторитети. Водолеите са много големи демократи. Те имат вътрешно усещане че пред висшата сила всички са равни. Водолеите са идеалисти и мечтатели, устремени към бъдещето, което за тях е по-реално от настоящето. Те никога не униват и са големи оптимисти. Повече живеят с духа си отколкото с тялото, повече с бъдещето отколкото с настоящето.
Уран, който управлява Водолея ги дарява с бърз и изобретателен ум. Техника и всичко свързано с телекомуникации, компютри, нови технологии и космонавтика им се удава лесно. Имат интерес в сфера на математика, физика, радио и телевизия. Имат духовни търсения и интерес към езотеричното знание и астрологията. Тайнственото и неизвестното будят интереса им.
Управителят на този знак Уран прави Водолеите най-непредсказуеми от целия зодиак. Те са свободолюбиви, независими и експериментатори. Склонни са към риск и обичат нестандартните ситуации. Искат да разрушат из основи всичко отживяло и да построят нещо ново и нестандартно. Водолеите предпочитат промените пред стабилността и еднообразието ги отегчава. Единственото сигурно и постоянно нещо в света за тях са промените. Водолеите искат да бъдат ексцентрични, различни и нестандартни. Не искат да се разтворят във всеобщото. Залегналият в тях стремеж да вървят напред и нагоре ги води към развитие цял живот. Високо развитите представители под знака Водолей са хора, които тласкат човешката еволюция напред. Те носят духовното знание на Земята.
Хората със Слънце във Водолей са дружелюбни, общителни, толерантни и лоялни приятели. Интуитивно разбират другите и притежават човещина и самоотверженост. В любовта са непоправими идеалисти и романтици. Най-важна за тях е душевната близост с партньора.
В отрицателното си проявление родените със Слънце във Водолей могат да бъдат много асоциални, провокативни и разрушителни, тъй като те не се съобразяват с никакви правила. Те са склонни към бунтарство заради самото предизвикателство. Често са на гребена на социалното недоволство. Могат да бъдат много предизвикателни, груби и безцеремонни. При Водолеите има ментален инат, защото това е фиксиран знак. Те често не слушат какво им се говори и не искат да чуят другата гледна точка. Поведението им е непластично и силно са фиксирани в някакви мнения и представи, които не подлежат на промяна. Те са много своенравни и упорито отстояват своето. Ако са убедени в нещо, е невъзможно да ги разубедим. Могат да бъдат много неуправляеми, импулсивни и да изпадат в крайности. Може да следват някаква житейска философия, която е социално неприемлива, различна от общо приетото и провокираща другите.
Слабото място на Слънце във Водолей е постоянния стремеж за промени.
В зависимост от разположението по знак на планетите Меркурий и Венера в момента на раждането Слънце във Водолей може да има различно проявление.
Слънце във Водолей и Меркурий в Козирог- при тези Водолеи умът контролира характера, нестандартността и импулсите. Меркурий в Козирог прави тези хора по-дисциплинирани, по-сериозни и по-работливи. Те не са склонни към изпадане в крайности, а се замислят за последствията. Ориентирани са към дългосрочни цели и имат идеи. Имат потенциал за занимание с физика, математика, наука и технологии.
Слънце във Водолей и Меркурий във Водолей- това са много независими, свободолюбиви и оригинални хора. Може да се каже че са уникални в някакъв смисъл. Склонни са да експериментират и да търсят особени преживявания. За тях е важно да има динамика, постоянна промяна в живота и усещане че се развиват. В отрицателното си проявление може да проявяват силно социално недоволство, да са в конфликт с обществото и да се конфронтират с всички, защото те са много различни.
Слънце във Водолей и Меркурий в Риби- това е комбинация, при която Меркурий в Риби дава много ярко въображение, впечатлителност и чувствителност на нестандартния, оригинален и интелигентен Водолей.
Тези хора са много талантливи и надарени, но могат да имат трудности с адаптацията и намиране на място в социума, защото те следват собствен ритъм и не обичат да се съобразяват със правила. Имат голям потенциал в сфера на духовни неща и философия.
Слънце във Водолей и Венера в Стрелец- тези хора са много открити, спонтанни и позитивни в отношенията.Те са оригинални, нестандартни и обичат да се забавляват. Като характер са свободолюбиви, авантюристични и обичат да експериментират. Сприятеляват се бързо, но когато усетят че връзката е изчерпана се разделят с лекота. Не обичат да се обвързват и харесват кратки интензивни истории. Любовта им може да е в чужбина или с партньор от друга националност.
Слънце във Водолей и Венера в Козирог- за разлика от предната комбинация, тези Водолеи са много по-сериозни, постоянни и отговорни в любовта и връзките. Те не са много сърдечни и спонтанни в изразяване на чувствата си, но на тях можеш да се довериш. Те са дипломатични, честни и предани към приятелите. Проявяват разбиране и толеранс и приемат хората такива, каквито са.
Слънце във Водолей и Венера във Водолей- тук е двойно подчертано влиянието на Уран, който управлява Водолея. Тези хора са много общителни, дружелюбни и имат умения да общуват в група и с приятели. Те са независими, свободолюбиви и необвързващи се в любовта и личните отношения. Разбират любовта като приятелство и не обичат да бъдат ограничавани. За тях е важно да има приятелство, доверие и да усещат че нещо се случва и живота е интересен. Когато усетят че връзката се е изчерпала и е станала скучна и рутинна, те лесно се разделят.
Слънце във Водолей и Венера в Риби-тези Водолеи не са така студени и дистанцирани в отношенията. Венера в знака Риби ги прави по-емпатични, чувствителни и любвеобилни. Те имат хармонична емоционална и любовна зодия водолейприрода. Това е едно съчетание на интелигентност и комуникативност, които дава Водолея с мекотата, нежността и деликатността на Рибите. Тези хора са много добри психолози и имат стремежи да помагат на голяма група хора и на обществото.
Слънце във Водолей и Венера в Овен- тези хора са изключително свободолюбиви, независими и отворени да обичат много хора. Венера в Овен прави Водолеите по-активни,по-пламенни и открити в любовта. Те са много темпераментни, бързо се влюбват и рязко изразяват предпочитанията си. Хора много ярки и директни във връзките си. Обичат да живеят активно и динамично.

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.