ИЗГОТВЯНЕ НА ХОРОСКОП

ИЗГОТВЯНЕ НА ХОРОСКОП

Изготвяне на хороскоп

изготвяне на хороскопАстрологичната рождена карта ни помага да се свържем с тази част от самите нас, която знае какви бихме могли да бъдем и да намерим пътя към себе си. Рожденият хороскоп е най-доброто ръководство, което да ни отведе обратно до самите нас. Той разкрива в символична форма основния жизнен модел на родения: потенциала, талантите, умствените характеристики, ангажиментите, проблемите. Рождената карта на човека, или неговия хороскоп отразява дълбоките процеси в душата му, които се отразяват в начина на мислене, чувствата и действията и съграждат неговото здраве, взаимоотношения и съдба.

Изготвяне на хороскоп
Анализа на рождената карта включва психологически портрет с описание на темперамента, характера, способностите и творческия потенциал, силни и слаби страни на родения, стил на мислене, волеви качества. Жизнената задача на човек и какви са възможностите за нейната реализация.
Рождената карта ни дава информация за професионалната реализация и социалните стремежи на човек, предразположеност към различни професии, материалното състояние.
Характер и особености на емоционалния живот. Лични взаимоотношения. Възможност за брак и доколко ще е устойчив. Семейство, домашния и семейния живот на родения, отношения с родители и деца. Здраве и предразположеност към определени заболявания.
Методите които дава Астрологията помагат да се разкрият дълбоко вкоренени психо- емоционални модели на поведение от детството, помагат на човек да опознае себе си, своите реакции и поведението си. Това знание може да ви помогне да трансформирате някакви неправилни емоционални модели които са заложени във вас и да привличате други по-добри ситуации в живота. Защото според принципа на съответствието на Хермес Трисмегист „Каквото горе, такова и долу” или каквото излъчваме, това и привличаме.

Записвания и допълнителна информация за Изготвяне на хороскоп на e-mail: dora_borisova@abv.bg                             и моб. тел: 0888 716 152

За Астрологична прогноза и Годишен хороскоп може да видите тук

изготвяне на хороскоп

изготвяне на хороскоп

Сподели в:

Comments are closed.