Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Овен

партньор овенКакво трябва да знаете, ако вашият партньор е Овен

Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знак Овен – Слънце, Венера, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете че се той се нуждае от постоянно вълнение, предизвикателство и динамика. Гледа на живота, като на приключение и харесва бурните емоции и всичко, което е крайно. Ентусиазмът е източник на сила за него. Действието и бързината са в кръвта му. Животът му е пълен с бурни събития и обича да живее за мига. Винаги преследва своята цел. Реши ли да постигне нещо, по-добре се пазете от пътя му. Битките не го плашат и състезанието е в кръвта му. Не се страхува да се бори за възгледите си и когато вярва в нещо, воюва за него. Не обича нечестните игри и увъртанията не са в неговия стил. Открит е и няма да ви издебне в гръб.
Привлича се от всичко недостижимо и авангардно. Харесва новото, силното и уникалното. Обича изненадите и риска.
Колкото и зрял, сериозен и солиден да изглежда Овенът, в душата си той винаги си остава едно дете. Светът за него е интересен и нов, а животът радостен и възбуждащ. Любовта и животът са като голямо приключение за него.
Когато си хареса някой, Овенът знае какво иска и не се страхува да направи първата крачка. Обича да действа пръв, дори с риск да получи отказ. Готов е да се бори за партньора и да го спечели с енергията и страстта си, дори да се налага да поеме рискове. Когато е влюбен той не крие чувствата си и се раздава изцяло и от сърце. Това е типичният „лудо влюбен”, едновременно импулсивен и романтичен.
Ако това е мъж, любимата му трябва да бъде предизвикателна, жизнена и енергична. Той поставя избраницата си на пиедестал и иска да се грижи за нея. Може да накара всяка жена да се почувства единствена и незаменима. Иска да е рицар на дамата си и му допада любовта му да бъде подложена на изпитание. Обича бурните връзки ипартньор овен споровете, защото те го стимулират и карат кръвта му да кипва.
Ако това е жена, тя се вълнува от динамичен и амбициозен партньор, който да показва привързаност и да има чувство за хумор. Тя иска да е първата и единствена в живота на мъжа и той да е вълшебния принц за нея. Показва любовта си чрез възхищение и ентусиазъм. Бори се да е първа и да печели.
Когато има силно влияние на знак Овен и най-вече когато Венера е в този огнен знак- показва хора с крайно напрегната емоционалност. Те разбират любовта като страст, като огън, като голяма емоция и драма. Бързо се влюбват и са много активни и темпераментни. Склонни са към известна агресивност на чувствата, бързо вземат инициатива и преследват обекта на своето желание. Това често води до съперничество в любовта. Овенът е ревнив и не понася съперници, смята че е най-добрият и се учудва когато получава отказ. Огнената Венера иска да спечели сърцето на любимия и да го завладее веднага. Способна е на силни и страстни чувства. Това е любовта от пръв поглед. Ако човек обича, той обича с цялото си сърце и с голяма искреност. Когато престане да обича, той казва: „Аз съм до тука”.
Ако вашият партньор има силно изразен знак Овен, в негативното си проявление може има прояви на грубост, избухливост, агресивност и раздразнителност. Той е импулсивен, рязък и нетърпелив в действията си, лесно се ядосва, когато нещата не се получават. Често първо действа, а после мисли и няма задръжки, когато иска нещо. Ръководи се от девиза: „Всичко сега и веднага”. В изявите и реакциите си е бурен и директен. Емоциите и импулса преобладават над разума. Своенравен е, обича да командва и не търпи поражение. Може често да влиза в спорове с овен 3вас, да не е възприемчив към мнението ви, или изобщо да не ви чува какво му говорите. Често не довежда започнатото до край, защото за него се казва, че е „бегач на къси разстояния”.
Силните качества на такъв човек са, че той е открит, честен, директен и позитивен. Отличава се със смелост, решителност, благородство и готовност да помогне. Винаги смело гледа противника в лице и не е способен на коварство и на удар в гръб.
Ако вие имате потребност от импулсивен и динамичен партньор и търсите приключение, страст и огън във връзката, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.