ЗА МЕН

Дора МладеноваЗдравейте, казвам се Дора Младенова и съм създател на  Астростудио Сатям.
Думата „Сатям” идва от санскрит и означава – това което е и което ще бъде.
„Сатям” е всичко, което е истина.
Завършила съм ВИАС специалност „Промишлено и гражданско строителство”. Дълги години имах собствена фирма за недвижими имоти, но моят истински интерес винаги е бил в областта на езотериката, окултизма и психологията.
От 2004 година съм част от Традицията на Сатянанда Йога и имам посвещения от моя учител Парамахамса Ниранджанананда. Посещавала съм многократно Индия – Йога Университета в Мунгер, Ашрама в Рикхия и Сатянанда ашрам в Гърция, участвайки в различни семинари, обучения и конференции.
Повече от 18 години е и моят сериозен интерес в областта на Астрологията, която изучавах по програмата на БАА и като висше образование в Московската Академия по Астрология.
За мен Астрология и Йога са път към истината за това кои сме ние. Път който ни води към нашия собствен център и ни помага да открием и опознаем себе си, да разберем кои сме всъщност и какво искаме от живота.
Астрология и Йога ни помагат да се свържем с нашите силни страни, да преодолеем слабостите си и да изразим своя творчески потенциал. Дават ни средство чрез което по-лесно да се справим в живота, като разберем участието си в космическите цикли и постигнем хармония и баланс със заобикалящия ни свят. Помагат ни на практика да открием в себе си съзидателната воля. Ние разполагаме с много възможности и всяко преживяване, независимо колко е трудно, може да бъде източник на растеж, сила, радост и удовлетворение. Ние можем да превърнем нашите конфликти в радости, а квадратурите в тригони.
Астрология и Йога ни помагат да запалим нашата собствена свещ, за да осветим тъмнината на живота си и направим света едно по-добро и сияйно място.
С консултиране на клиенти работя от 2010 година, използвайки знанията и опита които имам в областта на Астрология, Психология и Йога. Избрах да се занимавам професионално с Астрология защото искам да приложа своя опит и знания в помощ на хора, които имат нужда да намерят своя път, да преодолеят някакви житейски трудности, да получат по-голяма увереност в себе си  и да се справят по-ефикасно с живота си.
Консултациите които предлагам включват:
– Изготвяне на личен хороскоп и анализ на рождената карта.
– Астрологична прогноза за определен период от време. Годишен хороскоп.
– Астрологична прогноза за конкретна област от живота за по-дълъг период от време.
– Синастрия – партньорски хороскоп.
– Определяне точния час на раждане – Ректификация.
– Отговор на конкретен въпрос – Хорарна астрология.
– Избор на подходящ момент – Елективна астрология.
– Астрологична консултация по конкретен проблем.

Сподели в:

Comments are closed.