Асцендент Лъв

асцендент лъвАСЦЕНДЕНТ ЛЪВ

Изгряващият Асцендент Лъв създава свят, в който потребността от развиване на авторитет, власт, сила и творчески подход е необходима за придобиване на усещане за собствената личност. Домът на Слънцето ще покаже сферата от живота, където човек ще търси любов, възхищение, уважение и аплодисменти.
Роденият с изгряващ Лъв се старае да бъде в центъра на вниманието и да бъде забелязан. Винаги реагира и изказва мнение. Има потребност да се чувства важен и значим. Иска да бъде герой. Той е чувствителен към мнението на околните и се нуждае от уважение към своята персона. Всеки с Асцендент Лъв има високо самочувствие за себе си, убеден е в своята правота и стои убедително и сигурно. Той е силна и доминираща личност и казва: „Аз знам, аз мога”. Лесно добива власт над другите, особено ако Слънцето е силно по дом и знак. Често има талант на организатор и ръководител.
Роденият с Асцендент Лъв има голям запас от жизнени сили, енергия и оптимизъм. Отличава се с благородство, щедрост, великодушие и достойнство. Изгряващият Лъв е в състояние да даде щедра топлина, изцеление и вдъхваща живот енергия на другите. Той е честен и прям. Огненият асцендент го прави открит и чистосърдечен в контакта. Добросърдечен, жизнерадостен и с чувство за хумор, той винаги е готов да помогне. Авантюрист е, обича живота, хазарта и игрите.
Човек с Асцендент Лъв е демонстративен по природа, егоцентричен и горд. В поведението има елемент на драматичност, понякога дори театралност. Често избира професия, в която да е в центъра на вниманието и да се наслаждава на аплодисменти. Привлича се от сферата на изкуство, актьорската професия и артистичните среди.
В отрицателното си проявление Асцендент Лъв прави родения авторитарен, своенравен и недисциплиниран. Може да бъде прекалено високомерен, горделив и с излишна демонстративност в поведението. Понякога драматизира, за да привлича внимание. Обича да демонстрира своята сила и влияние. Трудно признава грешките и неуспехите си. Страхува се да не се покаже смешен в очите на другите. Някои са родени с очакването с тях да се отнасят като с кралски особи, но те трябва да бъдат готови да положат усилия, за да спечелят желаното уважение и статус.
В личните връзки и брака се привлича от партньори, които са по-нестандартни, различни и независими по характер, тъй като на Десцендента се намира знака Водолей. Има нужда от голямо лично пространство и свобода в общуването. Обича да експериментира в отношенията и трудно се обвързва. Цени духовната близост и приятелството в брака. Ако планетата Уран е неблагоприятно аспектирана е възможен бърз, необмислен брак и след това бърз развод. Бракът е нестабилен и са възможни непредвидени ситуации и обрати.
Как ще се прояви в живота човек с огнения Асцендент Лъв, зависи от това в кой знак и в кой дом от хороскопа се намира Слънцето и какви аспекти сключва с останалите планети.
Физически характеристики на човек с Асцендент Лъв
асцендент лъвЧовек с Асцендент Лъв има представителна външност и гордо и напето държане. Излъчва самоувереност и енергия. Той е усмихнат, с чувство за хумор и шумен на контакт. Физически е снажен, с висок ръст и добре сложен. Има добре развита мускулатура, широки гърди, масивни плещи, тесен таз и силни ръце и крака. Голяма и красива глава. Във физиономията има нещо лъвско или котешко. Има хубава, русолява и къдрава коса на младини, но после някои от мъжете оплешивяват. Челото е високо и изпъкнало. Лицето е бяло, свежо и румено. Широка уста и усмивка, силни и здрави зъби. Очите са искрящи, сиви или сини. Обича да носи злато по себе си. Жените обичат да си правят прически с обем и да си къдрят косите.
Известни личности с Асцендент Лъв
Мерилин Монро, Тина Търнър, Джесика Ланг, Стивън Сегал, Ал Пачино, Стинг, Джак Никълсън, Джони Деп, Жан Мишел Жар, Лучано Павароти, Галилео Галилей, Пикасо, Принц Чарлз, Джордж Буш, Мохамед Али.

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.