Асцендент Водолей

асцендент водолейАСЦЕНДЕНТ ВОДОЛЕЙ

Изгряващият Асцендент Водолей създава свят, в който потребността от изповядане на солидарност, равенство, справедливост и служба на човечеството е необходима за придобиване на усещане за собствената личност. С изгряващият въздушен знак Водолей, роденият е склонен да среща живота по един приятелски, идеалистичен и нестандартен начин.
Знакът Водолей е свързан с мита за Прометей, който открадва огъня от боговете, за да го даде на хората, вярвайки че животът на човечеството ще се подобри. По подобен начин и за изгряващият Водолей водещата мотивация е да се чувства полезен на другите, да направи живота им по-добър и да има усещане за надежда и представа за ново бъдеще. Той има талант на реформатор и ако управителят Уран е добре поставен, човек може да бъде бунтар, но винаги с кауза.
Човек с Асцендент Водолей се интересува от обществото и неговите проблеми, от научни открития и нови технологии. В унисон е с последните тенденции и новите идеи на времето. Има голям интерес към прогресивното, оригиналното и различното. Има устойчива гледна точка и оспорва всяко мнение, което противоречи на истината. Той е много интелигентен, общителен и приятелски настроен. Притежава проницателност и оригинално мислене. Той е по-скоро ментален, а не емоционален тип, освен ако няма други показатели в картата.
Притежава личен магнетизъм, с който привлича другите хора към себе си. Дружелюбен е, търси съмишленици и има силна потребност от приятелство. Обикновено е свързан с големи групи хора и социални сдружения. Идеалите, свързвани с изгряващия Водолей са: равенство, братство, солидарност, честност и справедливост за всички. Той е лишен е от предразсъдъци и подхожда твърде идеалистично, като подценява материалната и користолюбива природа на хората. Ако Сатурн е силен в хороскопа, роденият може да държи на определени традиции, но ако Уран е по-силен от Сатурн, роденият ще направи всичко възможно да промени статуквото. Не признава никаква йерархия и зачита авторитетите само когато наистина го заслужават
Човек с Асцендент Водолей е оригинален, различен, независим и свободолюбив. Понякога е твърде нестандартен и ексцентричен. Може да изглежда странен в очите на околните. Или професията и заниманията му са нестандартни, или стилът му на живот е неустановен и непостоянен.
В отрицателното си проявление той е склонен да проявява внезапни капризи и обича да шокира околните с поведението си.Може да се облича странно или да говори странни неща. Склонен към своеволие, ексцентричност и проявява инат. Ако Уран е поразен,човек е много избухлив и изнервен в поведението си. Може да бъде много провокативен, разрушителен и асоциален.
Разположението по дом, знак и аспекти на планетите Сатурн и Уран ще покажат основния фокус и интерес на човека и какво ще бъде проявлението Асцендент Водолей.
Човек с Асцендент Водолей се привлича от ярки, волеви и уверени в себе си партньори, тъй като на Десцендента се намира знакът Лъв. Той търси партньор, който да е престижен и влиятелен и който да действа повече със сърце, отколкото с ум, защото се нуждае от любов и възхищение. Има нужда от топлина и сърдечност в отношенията и изисква уважение отстрана на половинката си. Обикновено встъпва в брак по любов и е надежден и верен.
Планетите в седми дом и аспектите на Слънцето ще покажат какъв ще бъде бракът и партньорствата на родения.
асцендент водолейФизически характеристики на човек с Асцендент Водолей
Има едро и добре сложено тяло. Ръст по-скоро висок. Осанката е красива и горда. Торсът е голям, а крайниците са по-къси. Има тесен таз, широки рамене и дълги хубави бедра. Лицето е привлекателно, с квадратна или правоъгълна форма и с правилни черти. Челото е високо, квадратно и леко изпъкнало. Има красива усмивка с едри зъби. Очите са изразителни, гледат открито и директно. Косата е гъста и побелява късно. Изглежда млад и свеж и късно остарява.
Известни личности с Асцендент Водолей
Имануел Кант, Кришнамурти, Карл Густав Юнг, Скот Фицджералд, Реноар, Жак Ширак, Барак Обама, Ръсел Кроу, Карл Маркс, Гагарин, Кристина Агилера, Джанис Джоплин, Мат Дейм.

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.