Асцендент Везни

асцендент везниАСЦЕНДЕНТ ВЕЗНИ

Изгряващият Асцендент Везни създава свят, в който потребността от достигане на баланс, хармония, красота и дипломатичен подход е необходима за придобиване на усещане за собствената личност. Когато въздушният знак Везни е на Асцендента, човек подхожда по един мек, тактичен и миролюбив начин към живота и с желание да се хареса. За него е важно намирането на баланс между това което иска и се нуждае и желанията и потребностите на другите.
С Везни на Асцендента, човек търси съвършената връзка, идеалната философия и това, което е хармонично и приятно. Везните придават на родения нежност, спокойствие, вежливост и лекота в общуването. Роденият е учтив, дружелюбен и приятен на общуване. Има талант да поддържа добри взаимоотношения с другите. Умее веднага да предразположи към себе си и да използва обаянието си за постигането на поставените цели. За него е много важно да бъде харесван. Притежава вродена артистичност и склонност към изкуствата, които често стават негова професия. Красотата и изкуството му носят голяма радост.
Носи талант за социален психолог и миротворец. Незаменим е в качеството си на консултант и съветник, като се старае да уравновеси противоположните полюси на живота. Той е дипломатичен и с чувство за справедливост, стреми се към разбирателство на всяка цена. Не понася скандали, спорове и напрежения. Има умение да вижда гледната точка на другия и двете страни на един въпрос и му е трудно да заеме определена позиция, но това може да го прави да изглежда нерешителен и колеблив. Човек с Асцендент Везни трябва да се научи да прави своя избор и после да може да понесе последствията.
Външно изглежда изящно. Суетен е, облича се изискано и с много вкус. Привлекателен и елегантен в облеклото и обноските. Жените с този въздушен асцендент са големи красавици и кокетки.
В отрицателното си проявление такъв човек е склонен към неискреност, нерешителност и колебливост. Проявява излишна суетност, лекомислие и отдава внимание на повърхностни неща. Роденият с Асцендент Везни държи на формата и на външното лустро за сметка на съдържанието, защото за него е много важно да прави добро впечатление. Зависим е от общественото мнение и от това какво ще кажат хората. Стреми се да избягва неприятностите и търси лекото в живота. Има склонност да флиртува, за да се чувства харесван и да дава обещания, които не може да изпълни.
Разположението по дом, знак и аспекти на планетата управител Венера ще покаже основния фокус и интерес на човека и какво ще бъде проявлението на този въздушен асцендент.
Асцендент Везни създава потребност от взаимоотношения, партньорство, брак и работа в съдружие. Роденият рано се привлича от другия пол. Има нужда от активен, борбен и силен партньор, тъй като на Десцендента се намира знакът Овен. Той е решителен и експанзивен в съпружеските отношения и иска да лидира в брака. Честолюбив, импулсивен и често прибързан в партньорството. Понякога сключва необмислен и бърз брак. Ако управителят Марс е с неблагоприятни аспекти привлича към себе си агресивни хора и са възможни проблеми и конфликти в брака и взаимоотношенията.
Физически характеристики на човек с Асцендент Везни
Роденият с Асцендент Везни е добре сложен, с елегантно и грациозно тяло. Излъчва красота, хармония и миловидност. асцендент везниПоходката е леко люлееща се, а ръстът по-скоро висок и строен. Лицето е фино, нежно, с овална форма и с правилни черти. Има тънка лебедова шия, високо чело и често трапчинка на брадата. Носът е прав и съразмерен на лицето. Устните са добре оформени, с красива усмивка и добре подредени зъби. Има красиви изразителни очи, с дълги и гъсти мигли. Косите са меки, леко чупливи с кестеняв или рус цвят.
Известни личности с Асцендент Везни
Уинстън Чърчил, Бил Клинтън, Франсоа Митеран, Шарл дьо Гол, Махатма Ганди, Папа Йоан Павел II, Исаак Нютон, Франк Синатра, Ерик Клептън, Ален Делон, Майкъл Джексън, Фил Колинс, Дженифър Лопес, Бритни Спиърс, Роман Полански, Адолф Хитлер.

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.