АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

Предлаганите астрологични консултации включват следните теми:

астрологични консултацииИзготвяне на индивидуален хороскоп
Анализа на рождената карта включва психологически портрет с описание на темперамента, характера, способностите и творческия потенциал, силни и слаби страни на родения, стил на мислене, волеви качества. Жизнената задача на човек и какви са възможностите за нейната реализация.
Рождената карта ни дава информация за професионалната реализация и социалните стремежи на човек, предразположеност към различни професии, материалното състояние.
Характер и особености на емоционалния живот. Лични взаимоотношения. Възможност за брак и доколко ще е устойчив. Семейство, домашния и семейния живот на родения, отношения с родители и деца. Здраве и предразположеност към определени заболявания.
Методите които дава Астрологията помагат да се разкрият дълбоко вкоренени психо- емоционални модели на поведение от детството, помагат на човек да опознае себе си, своите реакции и поведението си. Това знание може да ви помогне да трансформирате някакви неправилни емоционални модели които са заложени във вас и да привличате други по-добри ситуации в живота. Защото според принципа на съответствието на Хермес Трисмегист „Каквото горе, такова и долу” или каквото излъчваме, това и привличаме.
Прогноза
1. Прогноза за определен период от време. Годишен хороскоп.
Дава тенденциите,които ще действат в живота през този период. Общо психологическо и здравословно състояние, възможни промени в професионалната дейност. Лични и семейни отношения. Областите от живота в които ни очакват възможни трудности и къде можем да постигнем успех. На какво човек трябва да обърне внимание, към какво да се стреми и от какво да се предпазва.
2. Прогноза за конкретна област от живота за по-дълъг период от време – до 10-15 години. Например как биха се развили процесите в сфера на семеен и личен живот или в професионалната сфера за този период.
Синастрия – Партньорски хороскоп
Разглежда отношенията: мъж-жена; бизнес отношения; родител-дете; брат-сестра и други.
Прогноза на отношенията. Хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката. Потенциал на връзката и нейните перспективи.
Астрологични консултации по конкретен проблем– лични взаимоотношения, проблеми с родители или с деца, проблеми на работното място, обучение, финансови проблеми. Възможност за справяне с проблема и излизане от ситуацията.
Отговор на конкретен въпрос
Хорарната Астрология ни дава отговор на зададен конкретен въпрос, който ни интересува. Например: „Има ли бъдеще нашата връзка?”; „Кога да подам документи за работа?; Да приема ли тази работа?; Ще ме съкратят ли от работа?; Ще си взема ли изпита?, Ще се осъществи ли това пътуване?, Ще спечеля ли делото? и т.н.
Елективна Астрология – Избор на подходящ момент за стартиране на важни дейности. Например: избор на подходящ ден за сключване на брак, регистриране на фирма, подписване на договор, отваряне на магазин, начало на строеж на къща, планирани хирургически интервенции, важни пътувания и други.
Ректификация – определяне точния час на раждане по минали събития в живота.
Определянето на точния час е изключително важно за точен анализ и прогноза.

астрологична прогноза

Сподели в:

Comments are closed.