Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Телец

партньор телецКакво трябва да знаете, ако вашият партньор е Телец
Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знак Телец – Слънце, Венера, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете, че той се нуждае от емоционална и финансова сигурност и стабилност. Привлича се от удобствата, красотата и лукса. Обича удоволствията и приятната страна на живота.
Той е много чувствителен, емоционален и мек. Изключително любящ и отдаден на семейството, дома и близките си. Надежден, търпелив и практичен. Умее да създаде около себе си една хубава и спокойна атмосфера. Излъчва топлота, дружелюбие и благоразположеност към хората. Показва любовта си чрез привързаност, близост, чувственост и осигуряване на материално благополучие.
Ако това е жена – тя е разумна, грижовна и обичлива. Харесва лукса, скъпите вещи и има нужда от наслаждения и страсти. За нея е важна окръжаващата я среда, в която да има чувственост, красота и комфорт. Не може да живее без близост и любовта и интимният живот са много важни за нея. Чувства се обичана когато има силен физически и сантиментален контакт.
Родена по време, когато всичко наоколо цъфти и се събужда за нов живот, жената -Телец носи в себе си от красотата на природата. Тя е чаровна и любяща и може да направи всеки мъж свой обожател. Има нужда от много нежност, прегръдки и докосвания.
Предпочита сериозен и солиден партньор, с чувство за отговорност, който да и бъде опора. Важно е мъжът до нея да е нежен, привлекателен, материално стабилен и с усет за стойностите в живота.
Жената с акцент на знака Телец е много добра майка и домакиня. Семейството, децата, домът и бракът са приоритет за нея. Тя е вярна и предана съпруга. Не се впуска в прибързани запознанства. Когато реши кой е нейният избраник, тя става целенасочена и прави всичко за да спечели и задържи този мъж. Влюби ли се веднъж, труднопартньор телец променя чувствата си. Много държи на брака и развода е рядкост при нея. Изключително трудно променя стереотипния си начин на мислене и преживяване. Дори и да разбира, че е по-правилно да се откаже от нещо, тя продължава да реагира по инерция и да се инати. Склонна е да проявява капризни, ревност и трудно забравя ако сте наранили чувствата и.
Мъжът с акцент на знака Телец е нежен, чувствителен, любвеобилен и благороден. Обича спокойния и стабилен живот. Цени връзката със земята и природата и обожава красотата. Иска да вземе от живота колкото се може повече, да се ползва от всички земни блага и наслади. Целите му са свързани с придобиването на материални ценности. Парите са негов сериозен стимул и движеща сила. Има силно развито чувство за собственост и държи на всичко, което е негово.
Иска да има семейство и уютен и луксозен дом. В любовта не е агресивен, по скоро привлича, отколкото да преследва. Нежен е, харесва прегръдките и физическият контакт. Чувството му за допир е много изострено и обича да докосва и да бъде докосван.
Харесва жената да е здравомислеща, земна, сексапилна и естествена. Това е мъж, роден за семейство, който умее да бъде верен на съпругата си. Проявява търпение и издръжливост и е подходящ за дълъг семеен живот. Нежеланието за промени и консерватизмът може да продължи да го държи обвързан с партньор, когото не обича.
Способен е да поддържа една връзка дълго и да понася изпитания, само защото промяната е свързана с големи неприятности. Раздялата и разводът при него са рядкост. Но ако изгубите доверието му, ще ви бъде много трудно да го възстановите. При конфликт, не очаквайте от него да направи първата крачка на помирение. Той е инат, не отстъпва от своето и винаги настоява на правотата си. Ако държите на него, ще ви се наложи вие да сте активна и да търсите помирение.
В отрицателното си проявление човек със силен акцент на знака Телец може да бъде много инатлив, опърничав и трудно променящ се. Може да е много материален, пресметлив и търсещ изгода в любовта.
партньор телецСклонен е да проявява ленност, апатия и прекалена чувствителност. Понякога прекалява в угажданията.
Силните качества на такъв човек са, че той има постоянни и стабилни чувства. Може да бъде много лоялен, привързан и даващ сигурност на другите. Показва любовта си чрез близост и осигуряване на материално благополучие.
Ако вие имате потребност от верен партньор, който да държи на семейството и брака и търсите нежност, топлина и чувственост във връзката, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Ако искате да научите повече за вашия партньор и какви са хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката ви, вижте тук:

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.