Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Стрелец

Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Стрелец

Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знака Стрелец- Слънце, Венера, Луна, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете, че той има нужда от свобода, приятни изживявания, приключения и пътуване. Харесва чуждите езици и култури. Привлича се от новото, екзотичното и одухотвореното.
Той е дружелюбен, великодушен и жизнерадостен. Обича да се забавлява и да бъде център на внимание.
Ако вашият партньор има силен акцент на знака Стрелец, не се опитвайте да го контролирате и ограничавате. Той има нужда да се чувства свободен в избора, който прави. Иска да има усещане за перспектива и развитие. Всичко, което е стабилно, рутинно, познато, или го ограничава, не може да го задържи. Той не обича да се чувства застопорен в живота и затова семейството е трудна тема за него.
Стрелецът е авантюрист, харесва кратките и интензивни истории и с лекота сменя партньорите /освен ако няма други показатели в картата/.
Партньорът Стрелец умее да ви сваля звезди от небето и да ви казва колко сте неотразима и прекрасна, но няма намерение да се обвързва. Природата му не е моногамна, защото винаги има чувството, че най-хубавото предстои.
Духовната връзка е много важна за него. Той иска да преживее нещо по-специално и уникално и да чувства, че човекът до него му е духовно близък.
Големият плюс на Стрелеца е, че той е много директен, прям и открит и казва това, което мисли.партньор стрелец
Жената с акцент на знака Стрелец е одухотворена, дружелюбна и умее да омагьосва с вродения си чар.Тя е много независима и взима решенията си сама. Отстоява свободата си и дава свобода и на другите. Обича да се наслаждава на живота и да прави това, което я привлича.
В контактите си с мъжете е дръзка и открита. Харесва и да бъде закриляна, но не и командвана. Пряма е и казва това, което мисли, дори и да не я питате. Тя може да ви засегне, но няма да ви излъже. Жената Стрелец няма за цел да обиди никого, но понякога непринудената и откритост може да предизвика недоразумения и нараняване на чувства. За нея не може да се каже че е моногамна, въпреки че е етична в любовта. Държи много на справедливостта и честността и не обича да лъже и мами партньора си.
Търси мъж с високи идеали и висок стандарт, който да умее да се забавлява с нея. Партньорът и трябва да притежава авантюристичен дух и да обича свободата. Не харесва слаби и нерешителни мъже. Тя е непоправима идеалистка, понякога с наивни възгледи за живота и дълбоко в душата си е доверчива като дете. Мъжът до нея трябва да е мечтател, който да я поведе по пътя към звездите.
Ако и дадете свобода и не я карате да се чувства вързана, жената Стрелец ще ви възнагради с любов, привързаност и вярност.
партньор стрелецМъжът с акцент на знака Стрелец в картата е ентусиаст, идеалист и непоправим оптимист. Той е човек на идеите, има нужда от свобода и обича да е в постоянно движение. Привлича се от всичко хубаво в живота- забавленията, пътешествията и приятните мигове.
Настроен е приятелски към всички. Харесва жени от друга националност и култура. Привлича го ако жената е различна с нещо, ако говори друг език или има различен цвят на кожата. Отношението му към романтичните любовни връзки е повърхностно. Склонен е да поддържа случайни и мимолетни връзки /освен ако няма други показатели в картата/. Обича да флиртува, има безброй авантюри и винаги е в очакване на новата връзка.
Жената да него трябва да е интелигентна и интересна. Да умее да разговаря и да има усет към приключенията, спорта и природата.
Ако вашият партньор е Стрелец, не го ревнувайте и не го подозирайте. Дайте му пълна свобода и лично пространство. Споделяйте влечението му към забавление и пътуване и няма да му омръзнете.
Мъжът Стрелец не се притеснява да заяви мнението си, той е директен и открит и няма скрити помисли. Понякогапартньор стрелец може да е прекалено нетактичен и несъобразителен и да ви засегне с нещо. Но той не го прави с цел да ви обиди, в него няма злоба, агресия и отмъстителност.
В отрицателното си проявление човек със силен акцент на знака Стрелец няма мярка и е склонен да прекалява в удоволствията и забавленията. Може да е много безотговорен, разпилян, недискретен и да има сериозни трудности в постоянното обвързване. Понякога е много невъздържан, груб, неуправляем и излиза извън всякакви норми и правила. Прави каквото си иска и не се съобразява с чувствата на другите. Прибързва, няма търпение и може да разруши с един замах нещо, градено с години.
Силните качества на такъв човек са, че е много оптимистичен, весел, широко скроен и отворен към света. Той е великодушен, благороден и справедлив. Най-хубавото му качество е честност, прямост и откритост.

партньор стрелецАко вие имате потребност от весел, одухотворен и свободолюбив партньор, който харесва забавленията, приключенията и свободата във връзката и търсите ентусиазъм, жизненост и откритост, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Ако искате да научите повече за вашия партньор и какви са хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката ви вижте тук:

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.