Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Скорпион

партньор скорпионКакво трябва да знаете, ако вашият партньор е Скорпион

Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знака Скорпион- Слънце, Венера, Луна, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете, че той има нужда от страст, ангажираност и дълбока интимност. Харесва крайностите, сложното и дълбочината на преживяванията. Той живее по един максимално интензивен начин в света на чувствата и любовта. За него е важно да има силна любов, драма и емоция. Иска постоянно нещо да се случва, да преживява и да се разтърсва.
Партньорът Скорпион е много магнетичен и сексуален. Може да се влюби с умопомрачителна страст и до смърт. Способен е да жертва всичко заради любовта си. Обича да притежава и да владее емоционално и любовно другия. Огромната сила на неговото въздействие се дължи на силните му инстинкти.
Ако вашият партньор има силно проявен Скорпион, трябва да знаете, че трудно преживява изневярата. Не понася съперници и е много ревнив. Злопаметен е, дълго помни обидата и се стреми да отмъсти на противника си.
Партньорът Скорпион е много уязвим и раним и трябва да сте предпазливи и внимателни с него, защото лесно може да го оскърбите. Възприятието му за света е черно и бяло. Не признава нюанси и за него всичко е или добро или лошо. Любовният му живот е в крайности, силно люби и силно мрази. Независимо от това дали обича или ненавижда- то винаги е от цялото сърце.
Скорпионът е много потаен и умее добре да прикрива чувствата и емоциите си. Често може да останете изненадани, защото той обича да действа внезапно и понякога постъпките му са напълно неочаквани.
Жената с акцент на знака Скорпион е страстна, магнетична и много сексуална. Склонна е към крайности и партньор скорпионправи всичко с голям емоционален заряд. За нея сексът и любовта са движещите сили в живота. Характерът и е силен, умее да губи и да се справя с кризите. Потайна е и предпочита да пази неразкрит личния си живот, но вътре в нея бушуват силни, дълбоки и наситени чувства.
Жената Скорпион познава човешките страсти и ако тя е ваш партньор, ще ви се наложи да свикнете със силата на нейните преживявания. Тя не е лесен характер и внимавайте да не я засегнете, защото умее да изчака удобния момент и да потърси реванш. Но може и да прощава и да се помирява.
Ако вашата партньорка е Скорпион, трябва да знаете, че има изострено чувство за граница и не обича да бъде ограничавана и контролирана. Не харесва ласкателствата и преструвките.
Мъжът в нейния живот трябва да е силен, загадъчен, да обича риска и да не се смущава от силата и. Мъжете с по-слаби характери се потискат от нея. Ако издържите на дълбочината и интензивността на нейното енергийно поле, тя ще открие дълбините на сърцето си и ще направи така, че любовта да преобрази и двама ви.

партньор скорпионМъжът с акцент на знака Скорпион в картата е силен, страстен и сексапилен. Външно може да е сдържан и потаен, но дълбоко в себе си е много чувствителен и за него думата „любов” има голям смисъл. Емоционалните му преживявания са бурни и всичко, което прави е заредено с чувства. Приема нещата много надълбоко и е склонен към крайности, за да провери себе си и партньора.
Има силен характер, воля, вътрешна дисциплина и знае как да оцелява в тежки моменти. Иска да проникне зад външната обвивка и под повърхността на битието.Постави ли си някаква цел, той е решен да стигне до края, дори постигането и да означава раздяла с всичко, което обича. Знае, че животът продължава и след провал и загуба и умее да се изправи и възкръсне като птицата феникс.
Мъжът Скорпион не е лекомислен и не дава празни обещания. Ласкателствата не са в стила му и ако ви направи комплимент е искрен.
Ако вашият партньор е Скорпион, трябва да внимавате да не го нараните или измамите, защото той може да бъде изключително отмъстителен и ревнив. Умее да изчака и в подходящия момент да нанесе удар.
Жената до него трябва да е силна, интересна и въздействаща. Той харесва класическата красота и дълбокото вътрешно излъчване. Умее да вложи цялата си сила и енергия, за да притежава обекта на своите чувства.
В отрицателното си проявление човек, който има силно влияние на знака Скорпион може да бъде многопартньор скорпион контролиращ, властолюбив и доминиращ над другите. Ревност и силни страсти бушуват дълбоко в душата му, които го карат да стига до крайности. Способен е да се държи крайно лошо, да наранява и да обижда партньора и в същото време да го обича много силно. Може да бъде много отмъстителен и разрушителен.
Скорпионът умее да използва секса с цел контрол и манипулация. Проявява собственически инстинкт спрямо тези, които желае.
Много е потаен и крие своите мисли и емоции, а постъпките му могат да бъдат непредсказуеми и изненадващи.
Склонен е да се затваря и да потъва в негативни вътрешни състояния.
партньор скорпионСилните качества на такъв човек са, че е много смел, твърд и волеви. Способен е на огромна мобилизация и владее източника на собствената си сила. Той е постоянен и устойчив в своите чувства. Много магнетичен, сексапилен и способен на дълбока интимност.

Ако вие имате потребност от силен, страстен и загадъчен партньор, който харесва крайностите, сложното и драматичното във връзката и търсите интензивност, емоция и дълбоки чувства, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Ако искате да научите повече за вашия партньор и какви са хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката ви вижте тук:

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.