Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Лъв

партньор лъвКакво трябва да знаете, ако вашият партньор е Лъв

Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знака Лъв- Слънце, Венера, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете, че той се нуждае от много внимание, възхищение и уважение. Обича аплодисментите и непременно иска да бъде забелязан и да прави впечатление. Той има вътрешна самоувереност и усещане за някаква изключителност. Притежава обаяние и чар и привлича погледите.
Това е един широко скроен, лъчезарен, великодушен и слънчев човек. Харесва стилното, красивото, лукса и високия стандарт. Обича блясъка и разкоша. Иска най-доброто и най-качественото.
Показва любовта си чрез страст, внимание и протекция. Демонстрира щедростта си с вкус и стил. Той носи енергия, светлина и топлина за другите.
Лъвът е знак на любовта, на флиртовете и удоволствията. Такъв човек обича да се забавлява и да се радва на живота. Харесва престижните връзки и за да се чувства добре е важно да усеща вниманието и уважението на другите. Чувства се обичан когато среща възхищение и лоялност. В любовта трудно понася изневярата и преживява тежко раздялата с партньора. Не обича да се разкъсва, да лъже и да дели сърцето си на две.
Жената със силен Лъв в картата – е много романтична, живее бурно и прави всичко от сърце и душа. Има магнетично излъчване и умее да омае другите. Тя е родена кралица и го съзнава. Сцената е нейното любимо място и винаги има нужда от публика. Жената Лъв е като Слънцето, което дарява своите лъчи и топлина на всеки.
Нейният любовен живот трябва да бъде една страстна и сърдечна драма-като в истинска пиеса. Трябва да чувства, че е обожавана и искрено обичана от своя партньор. В неговите очи тя иска да вижда блясъка на любовта.
Идеалът и за мъж е да бъде силен, благороден, уважаван и почитан. Да държи на високия стандарт, на разкоша и да цени хубавите неща в живота. Постигането на дълбока и взаимна хармония с любимия я прави щастлива.
Ако искате да и доставите радост- отделяйте и много внимание и я хвалете често. Жената Лъвица обича животът и да бъде като пищен спектакъл- светлина, романтика, музика и богати декори. Дори и да е трагедия-важното е спектакъла да е грандиозен. Тя е писателката, актрисата и режисьорката, а нейният любим е главният герой, с който да създадат истински любовен роман. Тя държи този любовен роман да изглежда добре в очите на хората, като че са създадени един за друг. Дори и връзката и да не е успешна, тя ще продължи да я поддържа стига да изглежда добре пред обществото.
Мъжът със силен Лъв в картата обича живота и е любвеобилен, сърдечен и щедър. Той е много страстен и партньор лъвтемпераментен. Каквото и да прави го прави със замах. Има изключително чувство за хумор. Иска да е център на внимание, обича аплодисментите и е актьор по природа. В поведението си често играе роля и има усещането, че е на сцена и е част от някакво представление. Понякога дори се улича прекалено и предпочита спектакъла пред действителността. Влага цялото си сърце и душа в нещата които прави.
Той е романтичен и страстен. Обича да ухажва дамата на сърцето си, да и прави подаръци и да я глези с вечери на свещи. Има високи изисквания по отношение на своята партньорка. Идеалната жена за него е жената със стил и класа, елегантна и представителна. Тя е неговата кралица и трябва да има излъчване и чар. Иска любимата му да го уважава и да му се възхищава и тогава е готов да и даде всичко, което притежава. Дайте му блясък, разкош и помпозност и той ще ви покаже на какво е способен.
Ако вашият партньор е Лъв никога не го унижавайте публично. За да спечелите неговото лъвско сърце трябва да го оцените и да бъдете лоялни. Мъжът Лъв е податлив на ласкателства и лесно може да бъде заблуден.
В отрицателното си проявление човек със силно влияние на знака Лъв е много неумерен и без задръжки. Има усещане за изключителност и мания за величие. Високата самооценка, която има го прави надменен и с чувство за превъзходство. Лъвът си има увереност, че е неотразим.
Може да има склонност към разхищения, удоволствия и флиртове. Понякога се надскача, проявява финансова разточителност, прекалена суетност и излиза извън мярката. Често обича да драматизира и да преувеличава, за да акцентира внимание върху себе си.
партньор лъвСилните качества на такъв човек са, че е изключително щедър, великодушен и сърдечен. Той е широко скроен, открит, лъчезарен и слънчев. Носи енергия, светлина и топлина за другите.

Ако вие имате потребност от лъчезарен и темпераментен партньор, който умее да се забавлява и да се радва на живота и търсите страст, романтика и внимание във връзката, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Ако искате да научите повече за вашия партньор и какви са хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката ви вижте тук:

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.