Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Дева

партньор деваКакво трябва да знаете, ако вашият партньор е Дева

Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знака Дева- Слънце, Венера, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете, че качествата които цени са: скромност, интелигентност, практичност и услужливост. Харесва точното, подреденото, стриктното и простото. Показва любовта си чрез полагане на грижа, внимание и желание да бъде полезен за тези, които обича. Не харесва да се намира в центъра на внимание и всичко, което е бляскаво, фасадно и гръмко го обърква. Предпочита работата, за сметка на обществения живот и трудно се приобщава в компании.
Склонен е да бъде критичен към тези, които обича. За него са много важни чистотата и порядъка. Намира себе си за съвършен и очаква да среща абсолютното съвършенство и у околните. Не изпуска възможността да изтъкне грешките на другите, като се надява, че с критиката си им помага да се усъвършенстват.
Подбира хората, с които общува и се опитва да планира всяка стъпка в живота, защото не обича изненадите. Придържа се към установеното и се стреми да спазва точно собствения си стил на живот. Той е много логичен, практичен и традиционен в поведението си.
И в любовта Девата се ръководи от рационални подбуди. За нея сигурността, стабилността и устойчивостта са по-важни от силните и страстни чувства и емоции. Трудно се сближава и отношенията и не са дълбоки, но съумее ли да се сближи с някого, тогава много се привързва.
Жената със силна Дева в картата– е дискретна и цени изтънчеността. Допада и спазването на етикета и партньор девадобрите обноски. Понякога има поведение на стара мома- малко старомодно, благовъзпитано и може да ви изглежда прекалено скромна, но това е така само на външен вид. Харесва партньорът и да я ухажва по един старомоден начин, защото зад сдържаната и външност има страстно сърце, търсещо романтика. Има нужда от вярност, доверие, стабилност и топлина. Обвързва се дълготрайно и обича истински, но разочарова ли се от човека до себе си, не желае да прави компромиси с идеала си и предпочита да остане сама.
Жената с акцент на Дева има много ясна представа за мъжа, който търси- как ще изглежда, как ще се държи и как ще е облечен. Идеалният партньор за нея трябва да е интелигентен, скромен, внимателен и превъзходен във всичко, което прави. Претенциозна е, има високи критерии и може да стане жертва на големите си претенции в любовните връзки. Често тя попада на мъже, които я харесват, но не и тя тях. Сближава се, а след време установява, че вече не харесва партньора до себе си. Но охладнее ли той към нея, отново започва да го желае.
Жената Дева е много услужлива и жертвена. Да се грижи за любимия е наслада за нея. Тя умее да цени магията на всекидневието и неповторимоста на момента.
Мъжът със силна Дева в картата не обича шумните купони и веселби, трудно се отпуска в компания и рядко може да си позволи по-свободно и лекомислено поведение. Той цени скромността, честността и почтеността. Идеалната жена за него трябва да е искрена, практична, подредена и организирана. Тя трябва да е естествена и без излишна показност. Мъжът Дева търси абсолютното съвършенство в жената до себе си, макар да знае, че изискванията му са много големи. Понякога той се затваря в себе си, държи се на дистанция и е много предпазлив във връзките, поради високите критерии, които има. Дори да е влюбен, никога не се поддава на емоциите си до такава степен, че да не може да види недостатъците на човека до себе си, или безнадеждността на връзката.
Но ако успеете да спечелите сърцето му, ще ви даде вярност, доверие и стабилност. Ще си грижи всеотдайно за вас и домашните задължения няма да му тежат. Любовта си ще показва като върши нещо практично и полезно.
2В отрицателното си проявление човек със силно влияние на знака Дева е много претенциозен, критичен и свръх взискателен към другите. Често е недоволен, докачлив и капризен и трудно може да му угодите. Приема нещата твърде сериозно и не умее да се радва на живота. Може да бъде много тесногръд, да забелязва детайлите и те да го дразнят, а да не вижда нещата в перспектива.
Поради своята взискателност, недоверчивост и предпазливост, той трудно влиза в интимни връзки и отношения. Ако вашият партньор е Дева, трябва да бъдете търпеливи и да знаете, че не му е лесно да взаимодейства емоционално с другите и да се разкрива. Изпитва тревожност, силно неспокойствие и вътрешна нестабилност и понякога сам се изолира и капсулира.
Другият проблем при Девата е крайната неувереност, липсата на самочувствие и склонността да подценява себе си, което може да повлияе и на връзката ви.
Силните качества на такъв човек са, че е много услужлив и жертвен за другите. Той обича да се грижи и да е полезен. Скромен, точен и коректен – на него винаги може да се разчита.

партньор деваАко вие имате потребност от интелигентен и грижовен партньор, който цени скромността, честността и любезността и търсите почтеност, дълготрайност и внимание във връзката, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Ако искате да научите повече за вашия партньор и какви са хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката ви, вижте тук:

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.