Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Везни

партньор везниКакво трябва да знаете, ако вашият партньор е Везни

Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знака Везни- Слънце, Венера, Луна, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете, че той има нужда от красота, хармония и емоционално наситено общуване. Харесва естетичното, уравновесеното и балансираното. Той е романтичен и чувствителен. За него животът е любов, близост и топли чувства. Има нужда от сърдечни, дълбоки и интимни връзки.
Обича да общува с избран кръг от приятели и в малка компания от хора, които са му емоционално близки.
Ако вашият партньор има силно проявление на знака Везни, то за него е важно вътрешното усещане и предпочита да пази преживяванията си дълбоко в себе си, затова не очаквайте да е демонстративен в проява на чувствата си. Външно е дружелюбен, любезен, проявява емоциите си меко и показва любовта си дискретно. Винаги се стреми да създава красота и хармония в човешките отношения. Омразата не е присъща за Везната.
Всеки, който има силен акцент на Везни в картата умее да се хареса, да бъде забелязан и да привлече внимание къмпартньор везни себе си. Трудно преживява самотата и страда когато е сам, тъй като е създаден да партнира и взаимодейства с другите. Обича флирта, да бъде ухажван и иска да има духовна връзка с партньора. Харесва любовната игра, началото на връзката в периода на влюбеност, по-романтичната част и често след това се отегчава. Предпочита отношения, които му дават усещане за свобода и разнообразие. Не понася да се чувства обсебен, той иска свобода и дава свобода.
Ако вашият партньор е със силно влияние на знака Везни- никога не му повишавайте тон, защото той не понася грубост, рязкост и не хармонична атмосфера. За да го спечелите, общувайте с него спокойно, меко, аргументирано и любезно.
Жената със силни Везни в картата е винаги внимателна, деликатна и много любезна. Тя притежава елегантност, финес и природен чар. Общуването е в основата на нейната същност. Обича съдържателните разговори и артистичните личности. Търси идеалното равновесие и се стреми да го постигне. Тя има вроден дипломатически талант и е неповторима в изкуството на словесните игри. Умее да приеме чуждата гледна точка и знае какъв компромис да направи, за да се реши даден проблем.
Нежната представителка на знака Везни обожава комфорта, разкоша, външния блясък и скъпо струващите неща. За нея е много важно как ще изглежда пред хората и държи на външния вид-прическата и облеклото.
Жената Везна обича флирта, закачките и да бъде ухажвана. Тя умее силно да привлича другия пол, защото е красива и елегантна.
партньор везниЛюбвеобилната и женствена Везна е способна цял живот да мечтае за идеалната и романтична любов. Тя обича да обича. Голямата и мечта е да се ожени и най-голямото желание – да бъде обичана.
Взаимността, добрите обноски и хармонията в отношенията са много важни за нея. Тя е интелигентна и независима, но търси партньор, който да се отнася с нея като с дама. За нея идеалният партньор е уравновесен, благороден, културен и вежлив.Трябва да притежава артистичност, нежност, красива външност и да бъде интелигентен и образован.
Ако искате да спечелите жената Везна, бъдете внимателни и галантни с нея. Скандалите и грубото поведение я разстройват много, особено когато са на публични места.
Мъжът със силни Везни е джентълмен от висока класа. Той е учтив, възпитан и дискретен. Известен е с добрите си маниери и приятното общуване. Притежава артистичност и естествен чар. Няма до го откриете в големите и шумни компании. Той предпочита малките и интимни сбирки с хора, които са му емоционално близки. Харесва да е заобиколен от изискани и интелигентни хора, като любимата му тема за разговор е взаимоотношенията и любовта.
Мъжът с акцент на знака Везни постоянно търси своята половинка, с която да сподели дните си. Той не обича дапартньор везни живее сам и не понася дълго самотата, затова често се жени рано. За него идеалната жена трябва да е истинска дама, нежна и женствена. Допада му естествената хубост. В същото време трябва да е умна, интелигентна и да умее да разговаря. Търси партньорка, която да е мила, със стил и изискани маниери. Не понася конфликтните и груби жени, те го отблъскват.
Мъжът Везни е много романтичен и показва любовта си чрез привързаност и спокойно чувство. Има нужда от хармония и ако взаимоотношенията му са балансирани, животът за него е прекрасен.
В отрицателното си проявление човек, който има силно влияние на знака Везни е колеблив, неуверен в себе си и това му пречи да направи правилен избор в любовта и чувствата. Когато има наранявания на лични планети в знака Везни- основния проблем на такъв човек е, че той не умее да партнира и трудно взаимодейства с другите. Темата за партньорството е проблемна сфера. Такъв човек е много раним и чувствителен към мнението и одобрението на другите. Когато се сблъска с някакво неодобрение или отхвърляне, това го прави много нещастен.
Човек с акцент на знака Везни много желае да се хареса на всяка цена и затова е склонен да флиртува. Понякога имитира любов и чувства, това е перфектния флиртаджия. Може да бъде повърхностен, лекомислен и суетен. Везната държи отвън да има лустро и често отдава внимание на повърхностни и несъществени неща. Има липса на дълбочина и истинска привързаност, защото по-важно е впечатлението, което прави.
Другият проблем при Везната е, че не умее да отстоява себе си, трудно взема решения и ако има конфликт предпочита да замълчи и да се отдръпне. Може да направи избор под давление, или поради някакви обстоятелства и после да съжалява.
партньор везниСилните качества на такъв човек са, че умее да внесе красота, хармония, естетика и баланс в средата. Той е внимателен, дружелюбен и тактичен. Има силно развито чувство за справедливост, зачита и уважава другите, както и тяхното право и интереси

Ако вие имате потребност от романтичен, галантен и нежен партньор, който цени естетиката, баланса и справедливостта и търсите хармонична и топла връзка с емоционално общуване, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Ако искате да научите повече за вашия партньор и какви са хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката ви вижте тук:

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.