Какво трябва да знаете, ако вашият партньор е Близнаци

партньор БлизнациКакво трябва да знаете, ако вашият партньор е Близнаци

Ако имате връзка с човек, който има силно влияние на знак Близнаци-Слънце, Венера, Асцендент или стелиум от планети в този знак, трябва да знаете, че той се нуждае от общуване, духовно стимулиране, промяна и свобода. Харесва новото, интелектуалното, многостранното и неизвестното. Иска да опита от всичко и във всяка област от живота. Общуването му се отдава естествено, с лекота и е роден да осъществява контакти. Скуката и еднообразието са най-големите му врагове. Непрестанно е в движение, търсейки нови запознанства и възможности. Това е човек- много общителен, лек и приятен на контакт. Може да бъде много забавен, не натоварващ и с чувство за хумор. Той показва любовта си като говори, остроумничи, забавлява другите и им поднася нова и интересна информация.
Чувства се обичан когато среща взаимност и свобода за изява. Ако искате да го спечелите, трябва да знаете , че се нуждае от взаимно разбиране.
Ако това е жена – тя има младежки дух, излъчва очарование и никога не можете да познаете на колко години е. Нейната многостранност и придава чар и я поддържа млада. Тя умее да общува, кокетка е и владее изкуството на флирта. Животът за нея трябва да бъде лек и забавен. Ненавижда скуката и винаги може да я намерите във вихъра на събитията, забавите и сбирките. Идеалистка е, постоянно търси идеалния мъж и затова винаги си оставя2 отворена вратичка. Пътят към нейното сърце минава през ума и. Мъжът на живота и трябва да е интересен, забавен, с чувство за хумор и да и дава свобода на действие. Привлича се от интелигентен партньор, с многостранни интереси, който да умее да възбужда нейното любопитство и да държи ума и в напрежение. Не понася скуката и ще направи всичко възможно, за да избяга от нея.
Не се опитвайте да я обвържете- това ще убие чувствата и! Ако вие сте неин партньор, ще трябва да свикнете с променлива и природа, защото тя е способна да си грабне чантата и да си тръгне в най-неочаквания момент. Ще са ви необходими приспособимост и чувство за хумор.
Мъжът с акцент на знака Близнаци има нужда от движение и интелектуално стимулиране. Без тях животът му не е пълноценен. Цени промяната, разнообразието и новото. Вълнува го всичко, което е интересно, различно, остроумно и иска да го изживее. Символът на Близнаците- това е възможност. За този мъж е важно да не пропусне каквато и да е възможност и шанс в живота. Харесва промяната заради самата промяна. Жаждата за разнообразие се проявява и в социалния и в личния живот. В любовта е непостоянен, освен ако има други показатели в рождената карта /например Венера в аспект със Сатурн/. Много му е трудно да установи трайна връзка и не обича да се обвързва. Природата му не е моногамна, много държи на свободата си и може да поддържа няколко връзки едновременно. Не изпитва трудност в това да мисли по един начин, а да действа по друг. Ако му поставите граници, ще го задушите. Той има нужда от взаимно разбиране.
По сърце е идеалист и дамата на сърцето му трябва да е многостранна, забавна, интелигента и остроумна. Да е добър събеседник, да се чувства леко с нея и тя да му дава свобода.

В отрицателното си проявление човек със силен акцент на знака Близнаци може да бъде много резервиран, повърхностен и непостоянен. Чувствата не са толкова трайни и силни, тъй като неговата емоционална природа не е дълбока.Няма достатъчно топъл емоционален контакт, защото за него е важна информацията, а не чувството. Обича промените заради самите промени и много бързо губи интерес, ако нещо не му е интересно. Казва „сбогом” преди да му е станало скучно.
Най-големия проблем на представителя на знака Близнаци е неговата двойственост. Той има способността да бъде двама души едновременно – да мисли едно, а да говори съвсем друго и да се чувства нормално в това раздвоение. Не знаеш кой стои на среща ти. Умее лесно да се нагажда към обстоятелствата и бързо да се адаптира, но е склонен към честа смяна на мнението си и проява на неискреност. Не можеш да си сигурен какво наистина мисли, защото той умее да хитрува и да имитира чувства.
Силните качества на такъв човек са, че е много забавен, остроумен, общителен и приятен на контакт. Той е изключително услужлив, внимателен и дипломатичен. Много добронамерен, приятелски настроен и отворен към света.
Ако вие имате потребност от партньор с чувство за хумор, който да ви стимулира духовно и интелектуално и търсите общуване, взаимно разбиране и разнообразие във връзката, то тогава сте попаднали на правилния човек.

Ако искате да научите повече за вашия партньор и какви са хармоничните тенденции и предизвикателствата във връзката ви вижте тук:

Сподели в:
Bookmark the permalink.

Comments are closed.